KNVB Dataservice
KNVB Dataservice

Volledige integratie mogelijkheden met de KNVB Dataservice. De KNVB Dataservice dient door de vereniging zelf aangevraagd te worden. Het enige wat Speleronline nodig heeft is de API-sleutel. Door de Mobiele App heeft u al de wedstrijd gegevens op uw Mobiele telefoon.
Neem contact met ons middels het contactformulier voor de mogelijkheden die wij bieden voor uw Website en of narrowcasting.

Speler
Spelervolgsysteem

Monitoring van de ontwikkeling van uw spelers. Beoordelen gekoppeld aan persoonlijke opleidingsplannen. Analyses over de prestaties. Geeft grafieken en statistieken. Beoordelen op competenties die door de club zijn vastgesteld. Aanwezigheidsregistratie voor wedstrijden en trainingen.

Teams
Team administratie

Registreert teamprestaties. Rij- en wasbeurttoekenning. Team-agenda. Verjaardagskalender met attentie mailtjes voor de trainers en begeleiders en de niet jarige teamleden. Voor zowel de spelers als de begeleiders en trainers is het een communicatietool. Wedstrijdaankondigingen etc. kunnen centraal verstuurd worden.

Speler
Wedstrijden & Trainingen

Aanwezigheidsregistratie. Hulpmiddel voor de trainer. Voorbereiding van de wedstrijd. Alle bekende opstellingen zijn beschikbaar voor de trainer. Gele en rode kaarten-administratie. Vanaf versie 4.0 zal ook de kleedkamer- en veldindelingsmodule beschikbaar zijn.

Teams
Vereniging

Door de uniforme en centrale registratie kan de vereniging haar opleidingsbeleid eenvoudig toetsen. Op een eenvoudige wijze, zelfs per functie (trainer, hoofd opleiding), mail versturen. Samenwerkingsverbanden met andere verenigingen kunnen worden aangegeven.

Import & Export
Import & Export

Zowel via een vaste template als via de import-wizard is het op een eenvoudige wijze mogelijk om gegevens te importeren uit bijvoorbeeld Sportlink. Hierbij gaat het om zowel leden- als wedstrijdinformatie. Rapportages kunnen direct in MS Excel worden getoond.

Responsive
Platform onafhankelijk

Speleronline is ook via mobiel of tablet te raadplegen. Vanaf versie 4.0 is Speleronline volledig ‘responsive’. Dit houdt in dat het een volledig platform-onafhankelijke set tools wordt voor uw vereniging.

Documenten Library
Documenten Bibliotheek

Voor de trainers en begeleiders is een documentenbibliotheek beschikbaar. Deze wordt door het Hoofd Opleiding centraal gevuld. Deze documenten kunnen worden gekoppeld aan de evaluatie-criteria.

Veilig op Internet
Veilig

De gegevens worden veilig en centraal op een dubbel uitgevoerde server vastgelegd. De gegevens gaan altijd over een veilige versleutelde verbinding.